Javascript required
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Σαμοσ Φωτια / Megalh Fwtia Sth Samo Kinhtopoih8hkan Pyrosbestikes Dynameis Sth Maxh Kai To Beriev E8nos / Η σάμος είναι ελληνικό νησί του ανατολικού αιγαίου περί το μέσον αυτού και ανατολικά του ικαρίου πελάγους, και ανήκει στον ομώνυμο νομό σάμου.

Σαμοσ Φωτια / Megalh Fwtia Sth Samo Kinhtopoih8hkan Pyrosbestikes Dynameis Sth Maxh Kai To Beriev E8nos / Η σάμος είναι ελληνικό νησί του ανατολικού αιγαίου περί το μέσον αυτού και ανατολικά του ικαρίου πελάγους, και ανήκει στον ομώνυμο νομό σάμου.. Πυρκαγιά ξέσπασε κοντά στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης. Τι λέει ο δήμαρχος του νησιού. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα. Η φωτιά καίει δασική έκταση, δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. Φωτιά εκδηλώθηκε πριν λίγες ώρες στην περιοχή κέδρος.

Δεν έχει εκκενωθεί το κοκκάρι. Ολες οι διαθέσιμες δυνάμεις της πυροσβεστικής τίθενται σε γενική επιφυλακή για τη φωτιά στη σάμο. Επί τόπου 22 πυροσβέστες με 13 οχήματα, εθελοντές και. Η εξέλιξη της φωτιάς στο κόκκαρι της σάμου ανάγκασε τον δήμο της περιοχής αρχικά να εκκενώσει ξενοδοχεία, ώστε να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα ενοίκων και εργαζόμενων. Η φωτιά ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή βουρλιώτες σάμου και στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής.

Fwtia Samos Newsbomb
Fwtia Samos Newsbomb from nb.bbend.net
Φωτιά τώρα στο σέλινο χανίων. Δεν έχει εκκενωθεί το κοκκάρι. Φωτιά εκδηλώθηκε πριν λίγες ώρες στην περιοχή κέδρος. Η σάμος είναι ελληνικό νησί του ανατολικού αιγαίου περί το μέσον αυτού και ανατολικά του ικαρίου πελάγους, και ανήκει στον ομώνυμο νομό σάμου. Συναγερμός στη σάμο για πυρκαγιά κοντά στη χωματερή. Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή βουρλιώτες σάμου και στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής. Οι φλόγες καίνε δασική έκταση ωστόσο. Μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά στη σάμο ενώ δύσκολη ήταν η νύχτα για τους κατοίκους και για τις πυροσβεστικές δυνάμεις που έδωσαν ολονύκτια μάχη με τις φλόγες.

Περιορισμούς στην κυκλοφορία στη σάμο ανακοίνωσε το βράδυ της πέμπτης η ελασ, λόγω των έκτακτων συνθηκών, της πυρκαγιάς που μαίνεται από το μεσημέρι της πέμπτης.

Δύσκολη είναι η κατάσταση στη σάμο με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή βουρλιώτες. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα. Γιατί αποφάσισαν μετά από 18 χρόνια να χωρίσουν. Πυρκαγιά ξέσπασε κοντά στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης. Για ανεξέλεγκτες συνέπειες φοβάται ο δήμαρχος σάμου, γεώργιος στάντζος, αναφορικά με τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης. Φωτιά τώρα στο σέλινο χανίων. Η φωτιά ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή βουρλιώτες σάμου και στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής. «υπάρχουν συνεχείς αναζωπυρώσεις σε ακτίνα 9 χιλιομέτρων» ανέφερε ο δήμαρχος. Μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά στη σάμο ενώ δύσκολη ήταν η νύχτα για τους κατοίκους και για τις πυροσβεστικές δυνάμεις που έδωσαν ολονύκτια μάχη με τις φλόγες. Η φωτιά είναι σε πολλά μέτωπα. Στη σάμο μεταβαίνουν ο αρχηγός του πυροσβεστικού σώματος, αντιστράτηγος στέφανος κολοκούρης και ο εθνικός διοικητής πολιτικής προστασίας, θεοδόσιος δημακογιάννης, με ελικόπτερο super. Εμπρησμό «βλέπει» ο δήμαρχος ανατολικής σάμου, γιώργος στάντζος, αναφορικά με το πύρινο μέτωπο που μαίνεται στο νησί από. Στο έδαφος επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 10 οχήματα αλλά και εθελοντές με πέντε οχήματα και βυτιοφόρα των δήμων του νησιού.

Στο νησί μεταβαίνει και ο αρχηγός του σώματος. Στο έδαφος επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 10 οχήματα αλλά και εθελοντές με πέντε οχήματα και βυτιοφόρα των δήμων του νησιού. Επί τόπου 22 πυροσβέστες με 13 οχήματα, εθελοντές και. Η φωτιά είναι σε πολλά μέτωπα. Τι λέει ο δήμαρχος του νησιού.

Fwtia Sthn Samo Samos Ant1 News
Fwtia Sthn Samo Samos Ant1 News from ant1media.azureedge.net
Η φωτιά ξεκίνησε περίπου στις 2 το μεσημέρι της πέμπτης και πήρε γρήγορα διαστάσεις λόγω των στη σάμο μετέβησαν με super puma o αρχηγός της πυροσβεστικής αντιστράτηγος στέφανος. Μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά στη σάμο ενώ δύσκολη ήταν η νύχτα για τους κατοίκους και για τις πυροσβεστικές δυνάμεις που έδωσαν ολονύκτια μάχη με τις φλόγες. Δύσκολη είναι η κατάσταση στη σάμο με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή βουρλιώτες. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στην κάτω πύλη, ενώ στο σημείο έσπευσαν 33 πυροσβέστες με 12 οχήματα όπου έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο. Περιορισμούς στην κυκλοφορία στη σάμο ανακοίνωσε το βράδυ της πέμπτης η ελασ, λόγω των έκτακτων συνθηκών, της πυρκαγιάς που μαίνεται από το μεσημέρι της πέμπτης. Πύρινο μέτωπο καίει αυτή την ώρα σε δασική έκταση στη σάμο. Για ανεξέλεγκτες συνέπειες φοβάται ο δήμαρχος σάμου, γεώργιος στάντζος, αναφορικά με τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης. «υπάρχουν συνεχείς αναζωπυρώσεις σε ακτίνα 9 χιλιομέτρων» ανέφερε ο δήμαρχος.

Δεν έχει εκκενωθεί το κοκκάρι.

Μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά στη σάμο ενώ δύσκολη ήταν η νύχτα για τους κατοίκους και για τις πυροσβεστικές δυνάμεις που έδωσαν ολονύκτια μάχη με τις φλόγες. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011, έχει 32.974 κατοίκους. Η σάμος είναι ελληνικό νησί του ανατολικού αιγαίου περί το μέσον αυτού και ανατολικά του ικαρίου πελάγους, και ανήκει στον ομώνυμο νομό σάμου. Φωτιά τώρα στο σέλινο χανίων. Τι λέει ο δήμαρχος του νησιού. Επί τόπου 22 πυροσβέστες με 13 οχήματα, εθελοντές και. Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή βουρλιώτες σάμου και στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής. Ανεξέλεγκτη καίει η φωτιά σε δασική έκταση καθώς να έχει πάρει διαστάσεις με τη μάχη που δίνει η πυροσβεστική από αέρος και από εδάφους να είναι τεράστια. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα. Γιατί αποφάσισαν μετά από 18 χρόνια να χωρίσουν. Ολες οι διαθέσιμες δυνάμεις της πυροσβεστικής τίθενται σε γενική επιφυλακή για τη φωτιά στη σάμο. Στη σάμο μεταβαίνουν ο αρχηγός του πυροσβεστικού σώματος, αντιστράτηγος στέφανος κολοκούρης και ο εθνικός διοικητής πολιτικής προστασίας, θεοδόσιος δημακογιάννης, με ελικόπτερο super. Η φωτιά είναι σε πολλά μέτωπα.

Τι λέει ο δήμαρχος του νησιού. Στο σημείο, επί της εθνικής οδού σάμου καρλοβάσου, στο ύψος της γέφυρας μπλαμ, έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις. Επί τόπου 22 πυροσβέστες με 13 οχήματα, εθελοντές και. Συναγερμός στη σάμο για πυρκαγιά κοντά στη χωματερή. Περιορισμούς στην κυκλοφορία στη σάμο ανακοίνωσε το βράδυ της πέμπτης η ελασ, λόγω των έκτακτων συνθηκών, της πυρκαγιάς που μαίνεται από το μεσημέρι της πέμπτης.

Samos Esbhse H Fwtia Ston Kataylismo Gyrw Apo To Hotspot Ta Nea
Samos Esbhse H Fwtia Ston Kataylismo Gyrw Apo To Hotspot Ta Nea from www.tanea.gr
Η εξέλιξη της φωτιάς στο κόκκαρι της σάμου ανάγκασε τον δήμο της περιοχής αρχικά να εκκενώσει ξενοδοχεία, ώστε να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα ενοίκων και εργαζόμενων. Η φωτιά ξεκίνησε περίπου στις 2 το μεσημέρι της πέμπτης και πήρε γρήγορα διαστάσεις λόγω των στη σάμο μετέβησαν με super puma o αρχηγός της πυροσβεστικής αντιστράτηγος στέφανος. Επί τόπου 22 πυροσβέστες με 13 οχήματα, εθελοντές και. Πύρινο μέτωπο καίει αυτή την ώρα σε δασική έκταση στη σάμο. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011, έχει 32.974 κατοίκους. Ανεξέλεγκτη καίει η φωτιά σε δασική έκταση καθώς να έχει πάρει διαστάσεις με τη μάχη που δίνει η πυροσβεστική από αέρος και από εδάφους να είναι τεράστια. Στο νησί μεταβαίνει και ο αρχηγός του σώματος.

Η εξέλιξη της φωτιάς στο κόκκαρι της σάμου ανάγκασε τον δήμο της περιοχής αρχικά να εκκενώσει ξενοδοχεία, ώστε να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα ενοίκων και εργαζόμενων.

«η φωτιά δεν είναι από γεωργική ή άλλη δραστηριότητα. Σε εξέλιξη είναι φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή βουρλιώτες σάμου. Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή βουρλιώτες σάμου και στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα. Η φωτιά ξεκίνησε από τον οικισμό βουρλιώτες και γρήγορα πήρε διαστάσεις, παρά την επέμβαση ισχυρής δύναμης της πυροσβεστικής. Στο νησί μεταβαίνει και ο αρχηγός του σώματος. Η φωτιά ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή βουρλιώτες σάμου και στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής. Δεν έχει εκκενωθεί το κοκκάρι. Στο έδαφος επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 10 οχήματα αλλά και εθελοντές με πέντε οχήματα και βυτιοφόρα των δήμων του νησιού. Δύσκολη είναι η κατάσταση στη σάμο με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή βουρλιώτες. Η φωτιά ξεκίνησε περίπου στις 2 το μεσημέρι της πέμπτης και πήρε γρήγορα διαστάσεις λόγω των στη σάμο μετέβησαν με super puma o αρχηγός της πυροσβεστικής αντιστράτηγος στέφανος. Άμεση και αποτελεσματική ήταν η ανταπόκριση της πυροσβεστικής υπηρεσίας σάμου και των εθελοντικών ομάδων, σε ότι αφορά στην πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν. Η φωτιά είναι σε πολλά μέτωπα.